Konténerek

 

Konténer

A XELESS már évek óta ad bérbe, szerel össze és szervizel konténereket nagy mennyiségben. Ezek az eszközök bármilyen körülmények között kiemelten kulturált higiéniai, irodai vagy raktározási megoldást nyújtanak.

Az alábbi konténertípusokkal állunk az Önök rendelkezésére:
– iroda- és őrkonténerek
– szaniter konténerek
– raktárkonténerek
– szennyvíztartályok
A konténerek – szerkezetükből adódóan – könnyen összeépíthetők egymással, így még bővebb és komplexebb tereket lehet létrehozni az aktuális szükségleteknek megfelelően. Irodakonténerek összeépítésével tágas irodát, konferencia- vagy bemutatóteret, a különböző típusú (iroda, szaniter) konténerek összeépítésével komplett lakótereket tudunk kialakítani.

Konténereink egymásra építhetőek, így biztosítva a kis alapterületen történő elhelyezést. Mivel az eszközök környezetükből kiemelkedő objektumok, ezért ideálisak reklámhordozó felületnek is (pl. molinó, zászló vagy reklámballon kihelyezése), akár egy adott cég vagy rendezvény arculatához illeszkedő megjelenés kialakításával (teljes felület dekorálásával vagy kisebb felületű reklámhordozók kihelyezésével).

A XELESS nem ismer akadályokat! Mindenre találunk megoldást, köszönhetően modern és széles eszközállományunknak. Víztartályokkal, hidroforokkal közműmentes területeken is maximális szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleink részére.

Konténerek jellemzői

Alapfelszereltség:
– földelt csatlakozó aljzat
– 32 A-es 5 pólusú konnektor
– targonca nyílás és rakodáshoz szükséges emelőszem

Szaniter konténerek általános jellemzői:
– borotválkozáshoz szükséges földelt csatlakozó alj
– szaniter ablakok
– belső világítás

Kérhető kiegészítők iroda konténerekhez:
– 2 kW-os fűtőtest
– klíma
– berendezés

Méretek:

10’: 2989*2435 mm
20’: 6055*2435 mm

Egyéb tulajdonságok:

Padló: PVC
Belső dekor: tört fehér / tölgy
Belmagasság: 2,35 m
Külső magasság: 2,6 m