Hulladékkezelés

A XELESS kifejezetten rendezvények kiszolgálására szakosodott a hulladékkezelés területén. Előnyünk, hogy rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink igényeihez, akik egy kézben tudhatják a rendezvénnyel kapcsolatos összes higiéniai tevékenység minőségi ellátását. Ügyfeleink kéréseinek megfelelő időpontban végezzük a hulladékgyűjtő edények kihelyezését, ürítését és figyelembe vesszük az építési-bontási időszakok beosztását.

Szolgáltatásunk célja elsősorban a rendezvény- és fesztiválszervezők munkájának megkönnyítése, hiszen egy-egy szabadtéri esemény során elengedhetetlen a termelődött hulladék összegyűjtése, elszállítása, illetve a terület tiszta, eredeti állapotának visszaállítása.

 

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a tiszta és kulturált rendezvény titka az, hogy a hulladékkezelés és takarítás teljes egészében egy kézben maradjon. A szervezők és a vendégek igényeit, elvárásait figyelembe véve alakítottuk ki szolgáltatásunkat, melyet folyamatosan fejlesztünk.
Szolgáltatásunk ennek megfelelően magában foglalja:

megfelelő számú és méretű hulladékgyűjtő edény kihelyezését

a terület folyamatos tisztántartását

a maximális rend és tisztaság helyreállítását

összegyűjtött hulladék elszállítását és semlegesítését

Gépjárműpark

A mobil higiéniai szolgáltatók közül a XELESS egyedülállóan sokszínű saját gépjárműparkkal rendelkezik:

Saját tervezésű, egyedi kivitelezésű, nagy és kis kapacitású szervizautóinkat a mobil eszközök tisztítására használjuk. A különböző kapacitású tartályokkal ellátott autóknak köszönhetően egyaránt képesek vagyunk a különleges helyszínek megközelítésére és a nagy létszámú rendezvények kiszolgálására.
Darus autó segítségével végezzük a bérbe adott konténerek ki- és betárolását, szállítását és helyszíni telepítését.
Utánfutós teherautóink egyenként, egy időben 2 konténer, illetve akár 16 db mobil WC szállítására alkalmasak.
Tömörítős szemetes autónkkal kommunális hulladékok gyűjtését és szállítását végezzük.
Szennyvízszippantó autóink a konténerek alá helyezett tartályok tisztítását látják el.
Gépjárműveinknek köszönhetően a mobil eszközök bérbe adását gyors és rugalmas kiszolgálással tudjuk biztosítani Partnereink részére. Szakképzett, nagy gyakorlattal rendelkező, kulturált megjelenésű munkatársaink az Ön rendelkezésére állnak az eszközök szállításakor, telepítésekor, bontásakor.

Párakapu

Felfújható párakapunk hűsítő, üdítő élményt nyújt a nagy hőségben. Működési elvének lényege, hogy vízporlasztással permetet juttat ki a levegőbe, ezáltal nyújtva kellemes, frissítő érzést vendégeinek anélkül, hogy vizesek maradnak. Manapság a nyári kültéri rendezvények elengedhetetlen kelléke.

Külső méret: 6,5 m x 3,9 m

Anyaga: 630 g/m² PVC textil