ÉPÍTKEZÉSEKRE AJÁNLJUK
Mobilhigiéniai termékeink (mobil WC, mobil piszoár, kézmosó) és konténereink, valamint egyéb szolgáltatásaink segítségére lehetnek bármilyen jellegű építkezési beruházásnál.
KONTÉNEREK
Széles választékunknak köszönhetően minden igényt kielégítünk szaniter-, iroda-, illetve raktárkonténerek bérbeadásával. Eszközeink bármilyen körülmények között kiemelten kulturált higiéniai, irodai vagy raktározási megoldást nyújtanak.
IPARI TISZTÍTÁS
Felszereléseink és berendezéseink a legkorszerűbb műszaki színvonalat képviselik, és a legkülönfélébb követelményeknek is eleget tesznek. Kizárólag bevizsgált, ill. Ön által jóváhagyott tisztítószereket használunk, és gondoskodunk a hulladékok előírásszerű elhelyezéséről.
GÉPEK ÁTHELYEZÉSE ÉS ÜZEMEK ÁTKÖLTÖZTETÉSE
A gyártási kapacitások áthelyezése során elengedhetetlen a projekt gördülékeny és hozzáértő lebonyolítása, hogy a termeléskiesés ideje a lehető legkevesebb legyen. A XELESS mindent egy kézből kínál Önnek az egyes gépek, komplett gyártóberendezések, vagy egész termelőüzemek szétszerelése és végső összeszerelése terén
RENDEZVÉNYEKRE AJÁNLJUK
Cégünk számos rendezvény, fesztivál, road-show, koncert és filmforgatás lebonyolításában vállal aktív szerepet. Együttműködünk rendezvényszervezőkkel és reklámügynökségekkel, multinacionális vállalatokkal és kormányzati szervekkel egyarán
HADIIPARI SZOLGÁLTATÁSOK
A Xeless Kft. küldetése a katonák és hadsereg teljes körű kiszolgálása. Nemzetközi és magyar hadgyakorlatokra biztosítjuk a szükséges eszközöket. Táborokat építünk pár nap alatt bárhol és bármikor, hogy a gyakorlatok a megfelelő körülmények között jöhessenek létre. Fontos számunkra hogy minden kérésre/kérdésre megtaláljuk a megoldást, és munkatársaink segítségével rugalmasan és gyorsan kezeljük a felmerülő igényeket. Az eszközök biztosítása mellett, amennyiben szükséges lövészárkot ásunk, ágyneműt húzunk, takarítunk, számunkra ez sem akadály.
Previous slide
Next slide

MOBIL WC, SZANITER, KONTÉNER

Gyors és egyszerű rendelés

Kalkulátor és választás

Űrlap egyszerű kitöltése

Visszaigazolás, megrendelés

Mobil WC kiszállítása

SZOLGÁLTATÁSAINK

Kérdése van?

Összegyűjtöttük a gyakran feltett kérdéseket, kattintson és olvassa el!